Taustaa

Elämän kauniit hetket on blogi voimaantumisesta ja itsensä löytämisestä. Blogi ei ole päiväkirja, vaikka tuon siihen paljon henkilökohtaisia teemoja. Enemmänkin Elämän kauniit hetket haluaa tavoittaa elämästä jotain aitoa erilaisten näkökulmien kautta. Haluan blogin avulla auttaa sinua löytämään aidon yhteyden itseesi, unelmiisi ja niiden toteuttamiseen.

Tunnen vahvasti tunteeni, luontokokemukseni, elämänenergiani, haaveeni, unelmani ja minua eteenpäin vetävän voiman. Olen elämääni intohimoisesti suhtautuva matkailualan opiskelija, alanvaihtaja, life coach-valmentaja, metsässä kuljeskelija, haaveilija, unelmoija ja unelmien todeksi eläjä.

Blogin taustaa

Takanani on paljon muiden odotusten mukaisesti elettyä elämää. Olen myös itse rakennellut pilvilinnoja niiden kuvitelmien varaan, joita olen pitänyt aitoina unelminani. Kerta toisensa jälkeen olen takertunut tilanteisiin, jotka eivät ole olleet minulle hyväksi. Olen hakenut hyväksyntää itseni ulkopuolelta ja jäänyt silti ja juuri siksi sisältä ontoksi.

Herkkyyteni ja vastoinkäymiset ovat saaneet minut masentumaan useita kertoja elämäni aikana. Vuosien työ toipumisen eteen on tuonut minua koko ajan lähemmäs aitoa minua ja vuosikymmeniä sisälläni kytenyttä unelmaa: herään eloon, elän täydesti ja loistan ympärilleni sisälläni olevaa valoa ja rakkautta. Toipuminen ei ole ollut suoraviivaista ja edelleenkin koen välillä valoni sammuvan. Huomaan, että yhteys itseeni on kuitenkin vahvistunut ja se on vaatinut sitoutumista ja vaikeitakin päätöksiä. Tutustuminen henkiseen kasvuun ja itsensä kehittämiseen on ollut minulle avain parempaan yhteyteen sisäisen viisauteni ja tunteitteni kanssa. Haluan blogissa kertoa sinullekin, miten voit vahvistaa yhteyttä itseesi ja elää todeksi sitä elämää, jota olet aina halunnut elää.

Blogin sisältö

Löydän elämän kauneutta pienissä hetkissä, kuten luonnon yksityiskohdissa tai surun kyynelissä. Uskon luonnon parantavaan voimaan, rakastan metsiä ja niissä kulkemista. Blogissa pohdin luontoa ensisijaisesti nautiskelun näkökulmasta, mutta sen lisäksi myös luontomatkailu, retkeily ja hoitava metsä nousevat esille. Pohdin myös elämän eteenpäin menemistä, itsensä kehittämistä ja omien unelmien saavuttamista.

Blogi on perustettu vuonna 2014 ja ollut aiemmin OmaTila Ohjauspalvelut -yritykseni blogi. Blogi on vuosien aikana muokkautunut yritysblogista tilaksi, jossa tarkastelen elämän kirjoa laidasta laitaan. Olen jättänyt kuitenkin osan vanhoista teksteistä näkyville, sillä koen teemat edelleen tärkeiksi. Elämä on jatkuvaa muutosta, suuntaa saa vaihtaa ja vanhasta luopua, jos tuntuu, etteivät aiemmat toimintatavat enää palvele. En enää toimi yrittäjänä ja olen suuntautumassa enemmän matkailun, luonnon ja valmentamisen yhdistelmään. Nykyisin blogilla ei ole mitään kaupallisia tarkoituksia.

Ota yhteyttä

Jos haluat tutustua tarkemmin siihen, mitä olen tehnyt työkseni ja missä verkostoissa vaikutan nykyisin, voit käydä tutustumassa tästä LinkedIn-profiiliini ja halutessasi laittaa yhteyskutsun. Ilahdun suuresti, jos laitat myös viestiä siitä, mitä toivoisit kontaktimme tarjoavan.

🙂 Maija Kaipiainen