OmaTilan blogi herää eloon!

OmaTilan blogi on ollut hävyttömän pitkään hiljaa. Sille on syynsä. Olen odottanut hetkeä, että minulla olisi jotain sanottavaa. Aikaa on näköjään hurahtanut useampi kuukausi välissä, mutta katsotaan miten tästä nyt jatketaan eteenpäin.

OmaTilan vuoden 2017 teema on Lupaukset Todeksi. Teeman kantava ajatus on se, että toteuttaisimme läpi vuoden niitä asioita, joita tavoittelemma uuden vuoden lupauksissamme. Blogissa tulee olemaan vuoden 2017 aikana eri tyyppisiä ajatuksia siitä, miten saamme lupauksiamme todeksi.

tyhjasivu
Ajatuksia ja ideoita tulevalle vuodella on siis runsaastikin, mutta toivon, että myös sinä kertoisit toiveistasi. Mistä toivoisit, että kirjoittaisin? Millaiset aiheet sinua kutkuttaisivat? Kirjoita kommentteihin aatoksiasi.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s