Irtipäästämisen lupaus

Uusi vuosi on monelle lupaus uudesta, lupaus kaivatusta muutoksesta ja jollain tapaa erilaisesta elämästä.

sparkler-677774_640

Uuden vuoden lupaukset tuovat mukanaan tavoitteita milloin milläkin tavoin paremmasta elämästä. Haluamme muuttaa elämäämme ja saada siihen jotain lisää. Muistathan lupauksiasi tehdessäsi, että saadaksesi jotain uutta, on hyvä luopua jostain vanhasta.

Mistä olisi aika päästää irti vuoden vaihtuessa?

Vieköön vuosi 2015 mennessään turhat taakat ja asiat, jotka eivät sinua enää palvele. Päästä niistä hyvällä omallatunnolla irti. Irtipäästäminen ja vapautuminen ovat yleensä erityisesti mielen sisäisiä asioita. Aina meidän ei tarvitse irroittautua konkreettisesti, vaan riittää, kun annamme itsellemme luvan lopettaa huolehtimisen ja stressaamisen ja antaa asioiden olla ja kehittyä omalla painollaan. Yleensä irtipäästämiseen liittyy myötätunto itseä kohtaan, anteeksianto itselle ja muille. Voit antaa anteeksi ja päästää irti, vaikka vuoden aikana tapahtuneet asiat olisivat raskaitakin. Murehtiminen ei muuta menneitä miksikään, joten anna itsellesi uudenvuodenlahjaksi vapaus nauttia tästä hetkestä ja tulevasta vuodesta.

Voisiko uudenvuodenlupaus olla jostain luopumista?

Tuokoon vuosi 2016 mukanaan iloa ja valoa. Tunnen, että tuleva vuosi tulee olemaan monelle meistä mullistava eri tavoin. Suuria muutoksia on käsillä niin yhteiskunnallisestikin kuin henkilökohtaisemmallakin tasolla. Älä turhaan pelkää muutosta, vaan päästä irti odotuksista, että asioiden pitäisi sujua jollain tietyllä kaavalla. Anna itsellesi mahdollisuus luopua turhista odotuksista tai jostain muusta, mikä ei ole sinulle enää hyväksi. Välillä tarvitsemme aikoja, jolloin luovumme ennemmin kuin haalimme jotain lisää.

Miten kehystät matkasi tavoitteeseesi?

Asettaessasi tavoitteita uudelle vuodelle, näetkö mielessäsi vain yhden ainoan reitin lopputulokseen vai onko kehyksesi laajempi? Voit kuvitella tavoitteesi ikään kuin taulukehyksen sisään. Mitä suurempi kehys, sen laajemmat mahdollisuudet ja vaihtoehdot päästä tavoitteeseesi. Älä turhaan kahlitse itseäsi yhteen ainoaan toimintatapaan, vaan näe mahdollisuudet lähestyä asioita ja tilanteita hyvin monin eri tavoin. Uusi vuosi avaa sinulle mahdollisuuden laajentaa kehyksiä ja luoda aivan uusia tavoitteita. Älä ota uudenvuodenlupausta liian jyrkästi, vaan nauti matkasta, jonka kehyksiesi sisällä itsellesi sallit. Voit aina tarkistaa näkökulmasi laajuutta matkasi varrella, vuoden mittaan. Anna itsellesi lupa onnellisuuteen, myönteiseen asenteeseen ja sinulle sopivaan etenemiseen.

Nautinnollista seikkailua vuodelle 2016!!!


Millaisia suuntaviivoja kaipaat vuodelle 2016?
Unelmakarttailta Kuopiossa 12.1.2016 klo 17-20.
Lisätietoja http://omatila.net/kurssit/unelmakarttailta


kuva: pixabay

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s