Millaisia polkuja haluat tallata?

Varaa itsellesi rauhallinen paikka ja sukella hetkeksi mielikuvien maailmaan.

Sulje hetkeksi silmäsi ja hengitä syvään. Keskity pieni hetki hengitykseesi. Kuvittele, että eteesi avautuu polku. Tämä polku kuvastaa elämääsi tällä hetkellä. Kun kävelet eteenpäin, kuuntele itseäsi ja pohdi, millaiselta kävely tuntuu? Mitä tuntemuksia kehossasi ja mielessäsi on? Millaisia asioita näet polun varrella?

Tulet risteykseen, jossa polku haarautuu. Nykyinen kulkemasi polku saa rinnalleen polun, jonka varrella on sellainen elämä, jota haluaisit elää. Kumpaa polkua päätät lähteä kulkemaan?polku

Lähdit varmaankin kulkemaan kohti unelmiesi täyttämää elämää. Mitä näet nyt polun varrella? Millainen sinä olet nyt? Miltä sinusta tuntuu kävellä unelmiesi elämän polkua? Mitä olet tehnyt päästäksesi tähän tilanteeseen? Kävele polkua rauhassa ja katsele ympärillesi. Voit välillä myös pysähtyä kuulostelemaan omaa kehoasi, mieltäsi ja ihastelemaan elämääsi.

Hetken päästä olet kulkenut uutta polkua takaisin lähtöpisteeseesi ja voit uusien ajatustesi kanssa alkaa vähitellen palautua tähän päivätietoisuuteen. Älä pidä kiirettä, vaan hengittele rauhallisesti ja venyttele käsiäsi ja jalkojasi. Kunhan avaat silmät, voit ottaa kynän ja paperia ja kirjoittaa ylös ne oivallukset, ajatukset ja ideat, joita sait unelmaelämäsi polulla.

Aina mielikuvaharjoituksissa ei tule mieleen mitään selkeästi tunnistettavaa ajatusta. Ei tarvitse pettyä, sillä se on ihan tavallista. Joskus rauhoittuminen oman itsen kuuntelemiseen voi olla vaikeaa ja joskus mieli ei ole vielä valmis konkretisoimaan asioita. Yleensä kuitenkin saamme jonkinlaisia tuntemuksia ja ajatuksia, joita tarkkaavaisesti kuunnellen, voi suunnata myös elämäänsä uudella tavalla.

edit. 24.10.2018

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s