Rohkeasti eteenpäin!

Omien unelmien tielle voi tulla monenlaisia esteitä. Suurimpia esteitä rakennamme usein me itse, kun emme löydä itsestämme uskoa siihen, että unelman voisi saada toteutettua. Syitä keksimme milloin mistäkin: rahapulasta, kohtalosta, työtilanteesta, kiireestä, lapsista, puolisosta, maailman taloustilanteesta tai siitä, ettemme uskalla tai kehtaa.

Mieti jotain haavettasi ja kuulostele mielessäsi: Entä jos epäonnistun? Entä jos onnistun? Kumpi sinua pelottaa enemmän?

Joskus toiminnan tiellä voi yllättäen ollakin pelko siitä, että entäs jos haaveilemani juttu onnistuu ja joudun elämässäni uuteen tilanteeseen. Nämä pelot ovat usein tiedostamattomampia ja ehkä jopa haastavampia kohdata. Olet pitkään haaveillut lapsesta, mutta eteen tulee milloin mitäkin syytä, miksi ajankohta ei ole perheenlisäykselle sopiva. Tai haaveilet alanvaihdosta, mutta haet kuitenkin nykyiseen työhösi uusia haasteita tai jopa uutta työpaikkaa tutulta alalta. Olemme mestareita välttelemään uusia elämäntilanteita, jotka alitajuisesti tuntuvat meistä pelottavilta.

Mitä sinä haluaisit uskaltaa? Rohkaise itseäsi kuuntelemaan vastausta – tiedät kyllä sisimmässäsi mitä haluat. Unelmien tunnistamisesta alkaa ihana tie niiden toteuttamiseen. Ensimmäisen askeleen ottaminen on useinpiirrä unelma pelottavinta. Uskaltaisitko sanoa unelmasi ääneen?

Voisiko unelmasi piirtää?

 

Tarkastele unelmaasi rauhassa ja suunnittele, mikä on ensimmäinen askeleesi toteuttamiseen. Ensimmäisen askeleen jälkeen, usko itseesi ja ota toinen!


 

photocredit Photoapparat  via Photopin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s