Hyvän olon lähteillä

Kuuma suihku. Voisin seisoa kuumassa suihkussa kymmeniä minuutteja, jos en tietäisi sen olevan tuhlausta monella tapaa. Usein suihkussa mietin, miten kiitollinen olen puhtaasta vedestä. Kuuma suihku maistuu erityisesti sellaisina iltoina, kun koen itseni jotenkin uupuneeksi tai surulliseksi. Haen veden kosketuksesta ja lämmöstä lohtua, etsin hyvää oloa ja rentoutumista. Olen kuitenkin alkanut kaipaamaan jotain muita vaihtoehtoja. Jotain, mikä ei kuluttaisi luonnovarojakaan niin paljon.

Mistä voisin saada elämääni pysyvämmin rentoutta ja lämpöä? Meillä jokaisella on omat tapamme hakea hyvää oloa. Toiselle se on liikunta tai shoppailu, jollekin ruoka, yhdelle alkoholi. Ja joillekin kuuma suihku. Aina keinot eivät ole kovin terveellisiä. Kun aloin konkreettisesti pohtimaan, millaiset asiat elämässäni rentouttavat, totesin, että olen melko onnistuneesti luonut rentoa elämäntyyliä. Lukeminen on minulle tärkeä tapa rentoutua ja sitä harrastan päivittäin kirjojen, lehtien ja netin ääressä. Viime viikon kotonani oli hoitokoira, jonka ansiosta ulkoilin ja liikuin metsissä useita kertoja päivittäin. Mikä uskomaton voima metsällä on mielen ja kehon rauhoittamiseen! Omia hyvän olon lähteitä kannattaa tutkailla ja ruokkia niiden monipuolisuutta. Räntäsateisena päivänä on lukeminen itselleni mieluisampi vaihtoehto kuin ulkoilu!

Tulevan talven aikana alkaa OmaTilassa suunnittelu ensi kevään ja kesän ohjelmasta. Olisitko kiinnostunut pysähtymään oman hyvinvoinnin äärelle mieluiten?

a) Suomessa meren rannalla/saaristossa

b) Kallaveden saaressa

c) pohjoissavolaisessa metsämaisemassa

d) kansallismaisemissa Pohjois-Karjalassa

Vastaa kommenttikenttään tai sähköpostilla. Kommentoineiden kesken arvotaan 30 euron lahjakortti OmaTilan palveluihin. Voit kommentoida 31.12.2014 saakka.

2 kommenttia artikkeliin ”Hyvän olon lähteillä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s