Luurankoja kaapeissa?

Ammattijärjestäjän koulutukseen kuuluu myös omien tavaroiden tutkiminen ja niihin liittyvien tunteiden pohdiskelu. Totesin, että minulla on aika hyvin muistissa, mitä kaikkea kaappini sisältävät. Tähän toki auttaa se, että nykyiseen kotiin on muutettu alle puoli vuotta sitten. Monesti aiemmissa muutoissa on tullut kannettua uuteen kotiin vuosia sitten pakattuja laatikoita, joita ei ole muuttojen välissä edes tullut aukaistua. Nyt tilanne oli erilainen, olin viime vuosina karsinut tavaroitani melko paljon. Muuton yhteydessä tehtiin päätös, että vaikka muutimme huomattavasti edellistä asuntoa suurempaan, karsimme ronskisti tavaroita, joita emme tarvitse tai joista emme pidä. Kirpputorilaatikko ja nyssäkät odottavat nyt nurkassa kirpparin myyntivuoroa.

Omien tavaroiden helppo hahmottaminen tuntui jotenkin helpottavalta. Ei tullut puristavaa tunnetta siitä, että mitähän sieltäkin kaapin pohjalta mahtaisi löytyä, luurankoja vai jotain ihan muuta. Ihan kuin olisi jotenkin kevyempi olla! Ja olo kevenee taatusti vielä entisestään, kunhan kirpputori muutaman viikon päästä kutsuu ja päästään taas eroon meille turhista tavaroista. Suosittelen kyllä ihan ehdottomasti kokeilemaan tavarainventaariota, itsekseen tai vaikka ammattijärjestäjän avulla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s