Askelia eteenpäin: kuinka ammattijärjestäjä tuli ulos kaapista?

Yrityksen perustamiseen liittyy monenlaista tekemistä. Tällä hetkellä mennään ideoinnin ja käytännön toteutuksen välimaastossa. Taustatyötä riittää. Joitakin pieniä asioita olen päässyt edistämäänkin, kuten ilmoittautunut yrittäjäkurssille ja opiskelemaan valmentajaksi Life coach-kurssille. Yrittäjäkurssin opiskelijavalinnoista ei ole vielä tullut mitään vahvistusta, joten jännityksellä odotan, pääsenkö pian opiskelemaan tulevaa ammattiani. Huhtikuussa valmistun ammattijärjestäjäksi ja sen jälkeen olisi tarkoitus saada yritys pystyyn ja palvelut myyntiin! Life coach -opinnot alkavat syksyllä, joten pääsen syventämään ohjauskokemustani ja monipuolistamaan työkalujani. Ensimmäiset valmennuspaketit tulevat kuitenkin esittelyyn jo viimeistään kesällä.

Oman yrityksen perustamiseen liittyy omassa mielessä monenlaista epävarmuutta. Olotila on kaksijakoinen, toisaalta olen valtavan innoissani edessäni olevista mahdollisuuksista ja toisaalta suuri elämänmuutos jännittää. Ihmeen paljon jännittää myös se, mitä lähipiiri, erityisesti perhe ja ystävät sanovat. Näin suuressa muutoksessa kaikki mahdollinen tuki ja tsemppaus ovat tarpeen, mutta toisaalta on myös uskottava omaan tekemiseen niin paljon, etteivät muiden kommentit lannista. Kaikki on virallista, kun sen voi lukea Facebookista? Tänään päivitin ensimmäistä kertaa tästä uudesta ammattisuunnastani, kerroin olevani tuleva ammattijärjestäjä. Sehän olikin jotenkin helpottava kokemus, vaikka en edes tiedä, kuinka moni asian on noteerannut! Olen tullut ulos kaapista! 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s